2016. március 25., péntek

Szereplők


Yumi




Yumi egy igazán élénk lány, tele kreativitással. Lysander tette meg őt a bandájuk menedzserévé, természetesen Yumi megkérdezése nélkül. A hirtelen jött helyzet miatt, Yumi minden probléma közepén találja magát és neki kell kikászálódnia belőle egyedül, miközben a csapat többi tagja egy percig sem szándékozik megkönnyíteni a dolgát.Szülei külföldön dolgoznak, már legalább két éve nem látta őket. Egy hatalmas házban lakik, két hatalmas emelettel, ahova a későbbiekben a barátai is beköltöznek. Egy szobán osztozik Jessicával, ám kicsit sem leplezi, hogy nincs ínyére a dolog. Yumi fanolja a koreai pop zenét, kedvenc bandája különösebben nincs. Haja két fajta színben tündököl, fekete és rágógumi rózsaszín. Három hetente jár festetni...Előszeretettel hord fekete vagy fehér ruhákat, ritkán látni más színben. Szereti az erős sminket, órákat képes tölteni a tükör előtt.Elég érdekes viszonyt ápol Castiellel...


Érdeksségek:
•Régen vad és fegyelmezetlen volt.
•A csengőhangja valamiért mindig más, ezért sosem tudja mikor csörög az ő telefonja.
•A szobája babarózsaszín színű.
•Kedvenc tantárgya az iskolában a biológia.








Jessica



Jessica örökké hiperaktív, 130-an pörög megállás nélkül. Vidám, agyafúrt és őrült, de főleg idióta. Egy éjszaka belopózott Yumi házába, ahol csendben meghúzta magát hosszabb ideig ám egy este Yumi rajta kapta, ahogy ételt csen a hűtőből. Azóta lakik a srácokkal és Yumival. Jessica hatalmas fanja a bandának, amit Yumi menedzsel, bár nem tudni, miért és hogyan, amikor még egy albumot sem dobtak a piacra. Ő a hivatalos vezetője a fanklubbnak, ezért minden fangirl tiszteli őt. Mondhatjuk ő áll a hierachia "tetején". Jessica nem a Sweet Amoris Gimnáziumba jár, ezért nem lehet tudni, hogy ő hogyan lehet távol ennyi időre az iskolájától, hiszen őt Yumi nem kérte ki. Általában ő kelti a feszültséget a házon belül, de imádnivaló személyisége miatt mindenki azonnal megbocsájt neki. Többé kevésbé. Kissé agresszív típus, ami többször mutatkozott már meg Castiellel szemben, de egyébként bárkit képes leütni ha úgy tartja kedve. Van egy nővére, Aileen, aki Lysander barátnője, ezért Yumi után Ő az, akivel a legjobb kapcsolatot ápolja. Barátja Armin.


Érdekességek:
Jessica gamer, sokat ült régebben a számítógép előtt.•
Kedvenc játéka a LOL.•
Esténként átállítja Yumi csengőhangját.•

Horkol.Rohadt hangosan.•






Cloe




Cloe modellként tevékenykedik az ügynökségnél, ahol Yumiék szintén gyakorlatoznak. Cloe személyisége kész rejtély. Nem beszél sokat, szinte ki se nyitja a száját, legalább is Yumiék társaságában. Gyerekkori álma mindig is az volt, hogy színésznő legyen. Hana a nagynénje, aki magához vette és gondoskodott róla. Amikor lefelé ível a karierje Hana küldi a Sweet Amoris Gimibe tanulni. Cloe igazi díva kinézetre. Platina szőke haja a derekáig ér és rózsaszín csíkok díszítik. Mindig elegáns göncökben járkál, nadrágban szinte sosem látni. Annak ellenére, hogy modell, nem igazán visel sminket, egy kis rúzs kivételével illetve a szemöldökét festeti, mert a természetes színével nincs megelégedve. Cloe okozza a legtöbb bonyodalmat Castiel és Yumi között, pedig egyáltalán nem ez a célja.


Érdekességek:
•Kedvenc énekesnője Avril Lavigne. Innen vannak a rózsaszín csíkok is a hajában.
•Valójában osztályelső, nem tudni miért játssza meg a az értetlent.
•Nem egy beképzelt típus.
•Ennek ellenére a későbbiekben Amber társaságához csapódik, bár annyira nem érdekli.







Aileen




Aileen a Sweet Amoris Gimi legszebb diákja, akit mindenki szeret és felnéznek rá természete miatt. Nincs olyan a suliban, aki ne hallotta volna a nevét. Végzős, egy évvel idősebb Yumiéknál. A gimnázium elvégzése után divattervezői iskolába szeretne menni. Lysander a barátja, akivel két évvel ezelőtt jöttek össze, azóta is felhőtlen a kapcsolatuk, bár még mindig nagyon sokszor jönnek zavarba egymás társaságában. Teljesen ellentéte a húgának, Jessicának. Ő nyugodt, megfontolt, okos és illemtudó. Mindig a helyzet magaslatán van. Amber már többször próbálta behálózni, de Aileen mindig nemet mondott a csábításra. Nagyon kedveli Yumit, amiért gondját viseli a húgának és kicsit sem zavarja, hogy Lysander a lánynál lakik.


Érdekességek:
•Szeretné megnöveszteni a haját, de nem igazán sikerül neki.
•Imád ruhákat tervezni és állandóan vásárolni jár.
•A legtöbb ruháját maga tervezte és varrta.








Hana




Hana egy harmincas éveiben járó, rettentő divatos nő, aki a munkájának él. Ő az igazgatója annak a cégnek, ahol a főszereplőink töltik mindennapjaikat. Nagyon elfoglalt egy ember, szinte csak telefonnal a kezében lehet látni. Tinédzser korában egy híres énekesnő volt, de már visszavonult. Amikor elkezdte a cég vezetését, magához vette az unokahúgát, aki nevelgetett, bár bevallása szerint sose akar gyereket. Őt ez nem köti le. Ambiciózus személyisége miatt abszolút elsőrangú bandát akar varázsolni Yumiékból és a későbbiekben Yumit is csábítja majd egy kis munkára. Egyébként kifejezetten sokat beszél és hadarja a szavakat. Nagyon szeleburdi.


Érdekességek:
•Festett szőke, eredetileg világosbarna haja van.
•Nem igazán kedveli Castielt.
•Sose volt még komoly párkapcsolata.








Stephanie



Stephanie Yumi édesanyja. Nagyon fiatal volt, amikor Yumival volt állapotos, így Yumit nagyon nehéz volt felnevelnie. Ezért is volt lánya régen "lázadó". Kivállóan beszéli az angol, az orosz, a francia, az olasz és a német nyelveket. Munkája is a nyelektől függ, hiszen egy általa létrehozott építészeti cég vezetése mellet ő a fordító is a főnökség mellett. A cége, amit férjével együtt vezet Angliában található és világszerte kap megrendeléseket, ezért sincs Yuminak anyagi gondja. Ritkán látogat haza, hiszen elfoglalt, de gyakran skypeol lányával. Nagyon belevaló és "laza" anyuka. Legalább is az szeretne lenni.

Érekességek:
•Minden hónapban küld Yuminak ajándékot.
•Yumi házát is ő tervezte.
•Igazán közvetlen mindenkivel.
•Yumihoz kiskorában angolul sokat beszélt, ezért Yumi is kiválóan ismeri az angol nyelvet.








Denis



?

3 megjegyzés:

  1. nekem Yumi nagyon tetszi a stilusa a személyisége

    VálaszTörlés
  2. amugy meg te nagyon szépen rajzol

    VálaszTörlés
  3. Huh nagyon tetszenek a szereplők rajzon is és a jellemzésük is bár én valahogy Lyst inkább Yumi mellett tudom elképzelni.

    VálaszTörlés